Fitness revolucija je u gradu

Više ne morate čekati idealno vrijeme da se pokrenete i riješite viška masnih naslaga te postignete cilj do željene forme i zavidne figure. Idealno vrijeme je upravo sada! Pred nama je fitness izazov koji traje tri dana – od petka 28. listopada do nedjelje 30. listopada kada Fire Body Osijek organizira „Vikend otvorenih vrata“.

Ulica Sv. Roka 40, Osijek (pored bivšeg “Roko” Cafe-a)

Fire Body je odličan odabir jer uz njega put do željene figure i zavidne forme nikada nije bio lakši. Fire Body u Osijeku predstavlja novu i inovativnu tehnologiju vježbanja koja ubrzava proces do željenog rezultata. Fire Bodykoristi kombinaciju aerobnog treninga (trčanje, bicikliranje i brzo hodanje + roller) s vakuumom i infracrvenom tehnologijom.

Dogovorite prvi besplatni probni trening i ostvarite popuste

Dođite, informirajte se i dogovorite prvi besplatni probni trening uz nadzor trenera te ostvarite dodatne popuste.

Tijekom promocije „Vikend otvorenih vrata“ posjetitelji će imati priliku informirati se o programu, uređajima i tehnologiji Fire Body. Osim informiranja mogu se pribilježiti za besplatni probni trening, savjetovati s osobnim trenerom, izračunati indeks tjelesne mase (BMI), dogovoriti izradu plana prehrane i naravno učlaniti se po posebnim pogodnostima:

Dodatno istezanje, nadzor treninga i fitness savjetovanje kao i praćenje rezultata od strane trenera je uključeno u odabranom paketu treninga.

Fire Body vas čeka

Radno vrijeme na Fire Body „Vikend otvorenih vrata“: