Novom inovativnom tehnologijom do brzog rezultata

Zdrav i aktivan način života jedini je ispravan put do željenog izgleda, ali i boljeg raspoloženja. Kad tomu nadodamo potpuno novu tehnologiju savršenu za skidanje celulita i viška masnih naslaga – Fire Body – put do željene figure i zavidne forme nikada nije bio lakši.

Fire Body u Osijeku predstavlja novu i inovativnu tehnologiju vježbanja koja ubrzava proces do željenog rezultata. Fire Body koristi kombinaciju aerobnog treninga (trčanje, bicikliranje i brzo hodanje + roller) s vakuumom i infracrvenom tehnologijom.

Plan vježbi

Ubrzan i revolucionaran put do željenog rezultata

Moderna fitness rješenja posebno se preporučuju ljudima s viškom kilograma, ali i aktivnim rekreativcima i sportašima. U klasičnim teretanama postoji velika mogućnost ozljeda, osobito ako niste redovito trenirali. Fire Body smanjuje mogućnost ozljeda na minimun, a put do rezultata je ubrzan.

Namijenjen je i ženama i muškarcima različitih dobnih skupina, zahvaljujući novoj i naprednoj tehnologiji svi mogu trenirati brže, ugodnije i učinkovitije nego ikad.

Plan mjerenja

Riješite se viška masnih naslaga i celulita

Infracrvena tehnologija u kombinaciji s vakuumom ima vrlo značajne terapijske učinke kao što su poboljšavanje cirkulacije, opuštanje mišića, ublažavanje bolova, izlučivanje toksina iz tijela i slično. Uz sve navedeno i dodatnu fizičku aktivnost na treningu dobijete efikasnu kombinaciju za rješavanje viška masnih naslaga i celulita.

Aktivan i zdrav način života i vježbanje može biti sastavni dio vašeg života. Idealno mjesto kako za početnike u vježbanju tako i za aktivne rekreativce, ali i profesionalne sportaše je upravo Fire Body.

Dođite na adresu Ulici sv. Roka 40 u Osijeku ili se javite na broj telefona 092 354 8273 ili putem društvenih mreža, informirajte se i dogovorite probni trening.